BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


07 de gener 2009

Projecte b_EFIEN


La Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català d'Energia, i la fundació b_TEC, estan impulsant un nou model de negoci en l'edificació que tingui en compte el cicle de vida de l'edifici, considerant tots els seus costos, de tal manera que l'estalvi i eficiència energètica sigui una eina de rendibilitat per a les companyies operadores d'edificis.

Aquest projecte s’inicia l’any 2008 i amb les seves línies d’actuació es busca reforçar la competitivitat de les empreses que operen en l’àmbit de l’eficiència energètica en edificis col·lectius mitjançant la millora de l’entorn en el que es desenvolupen aquestes empreses.

Àbac Enginyers col·labora des del passat mes de Novembre en el grup de “Demanda Avançada” dissenyant un manual de compra per tal de llançar un procés autònom en que els compradors públics involucrats en la definició dels plecs per encarregar edificis disposin d’unes directives per a una compra “avançada” d‘edificis.

El passat 18 de Desembre es va realitzar la 3a presentació oficial del projecte i ÀBAC, com a coordinadors del grup de Demanda Avançada”, van explicar en detall les accions que s’estan realitzant així com els objectius marcats.


El projecte té una pàgina web: www.befien.cat, amb nom d’usuari: befien, i contrasenya: befien.

L’objectiu d’aquest web és donar accessibilitat als continguts de les presentacions i la informació que generi el projecte, a les empreses i institucions que participen en la definició d’aquest projecte b_EFIEN.