BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


16 de gener 2009

ÀBAC Enginyers – Soci col·laborador del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya. (CEEC)

Des de finals del passat mes de Desembre, ÀBAC Enginyers forma part del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya. La Junta directiva del CEEC va acceptar la seva admissió

Actualment la Junta Directiva està formada per les empreses i entitats següents: Circutor, S.A., Copcisa Eléctrica, S.L.U, Elyo Iberia Servicios Energéticos, S.A., Emte, S.A., Kromschroeder, S.A., Salicru, S.A., Schneider Electric España, S.A., Simon, S.A., Soler & Palau, S.A., Fundació b_TEC i Institut Català d’Energia.

La iniciativa de creació del Clúster parteix de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) i d’altres entitats promotores com són el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (Acc10) i la Fundació Barcelona Innovació Tecnològica (bTEC).

Aquest nou pas d’ÀBAC continua amb la línea marcada de col·laboracions en les que es mostra el compromís continu de l’organització amb l’ús racional de l’energia i la seva aplicació més eficient.
.-