BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


24 de març 2009

GALERÍA DE LA INNOVACIÓN GENERA 2009: EXPOSICIÓ D’ÀBAC Enginyers


El “Comité de Selecció de la GALERÍA DE INNOVACIÓN de GENERA’09” va acceptar fa unes setmanes la proposta d’ÀBAC Enginyers de participar a l’exposició de projectes seleccionats que es realitzarà en el transcurs de l’edició d’aquest any de GENERA 2009 a Madrid del 12 al 14 de Maig.

La Galería de Innovación de GENERA'09 té com a objectiu mostrar algunes de les principals línies d’investigació del moment en matèria d’energies renovables i eficiència energètica.

ÀBAC Enginyers va proposar el projecte de certificació energètica de l’edifici VPO Alexandra de Sabadell com a exemple d’exercici d’incorporació de totes les solucions constructives i funcionals en el procés de simulació mitjançant les eines LIDER i CALENER (reconeguts pel Codi Tècnic de l’Edificació i el RD 47/2007).

D’aquesta manera també es ratifica l’aposta de VIMUSA per la integració d’energies renovables en edificis VPO mitjançant la certificació de la demanda i eficiència energètica del sistema geotèrmic que incorpora l’edifici Alexandra.

Els projectes seleccionats pel Comitè de GENERA 09, es donaran a conèixer a través dels següents mitjans:

- Nota de premsa emesa pel Gabinet de Comunicació de GENERA i que formarà part del dossier de premsa de la Fira.

- Menció en el material promocional de la Fira (publicat amb posterioritat al tancament de la composició de la Galeria).

- Exposició en la Fira, a través d’uns panells explicatius.

- Publicació d’un CD amb la memòria explicativa de cada projecte. Aquest CD es distribuirà a la Fira entre expositors i visitants.

- Publicació en la Web de GENERA del contingut del CD.
.-