BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


05 de març 2009

Estudi d'implantació de millores en eficiència energètica


Amb l’objectiu d’aportar solucions en matèria de rehabilitació a la colònia industrial de l’Ametlla de Merola, ÀBAC ENGINYERS, SLP, en col·laboració amb ENERTIKA, ha presentat un estudi amb el qual mitjançant el compliment del document DB-HE1 en matèria de demanda energètica i posterior certificació energètica, pretén analitzar un seguit de millores a executar en 9 edificis d’ús residencial de la colònia.

Estructura de l’estudi i resum dels resultats obtinguts:

1. Avaluació energètica de l’estat actual segons dades de camp recollides.

2. Comprovar el compliment al document DB-HE1 en matèria de demanda energètica i posterior certificació energètica per a la definició dels mínims necessaris per a cada una de les edificacions.

3. Segons les dades anteriors obtingudes, valorar diferents propostes (de tipus passiu i actiu) per a la millora de les condicions actuals de cada edifici.

L’aposta per a la realització d’aquest tipus d’estudi dut a terme per l’equip d’Àbac Enginyers, es tradueix com a resultat final, en una eina d’anàlisi en projectes de rehabilitació des del punt de vista energètic i de presa de decisions de les millors solucions disponibles per a cada cas particular.

.-