BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


09 de març 2009

CLIMATIZACIÓN 2009 (24-27 de Febrer).


La setmana del 25 de Febrer es va organitzar a IFEMA (Feria de Madrid) la Fira de Climatització 2009. Aquest any, sense la companyia de GENERA amb la que s’havia coincidit en la darrera edició, els pavellons van rebre diferents fabricants i empreses del sector de la construcció on presentaven els seus nous productes.

ÀBAC va assistir a aquesta edició i com ja havia fet a les 2 anteriors. L’assistència general va resultar del tot multitudinària i complementada amb la visita de diversos grups d’estudiants que van poder veure un missatge comú que parlava de “sostenibilitat” i “eficiència energètica” en un moment en que els diferents agents del sector estan passant una època de dificultats.

Els dies de la Fira es van veure complementats per diferents xerrades tècniques.

La propera parada a IFEMA serà GENERA 2009 que tindrà com a repte consolidar-se en el mercat nacional de fires del sector ja que l’any passat, el primer sense Climatización, va ser una mica fluix en expositors i noves propostes.
.-