BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


11 de març 2011

Àbac Enginyers coordina un equip de treball del CEEC sobre eficiència energètica

Des del passat mes de febrer, Àbac Enginyers coordina un dels equips del grup de treball d’eficiència energètica de sistemes HVAC, una de les branques d’investigació del CEEC, el clúster d’eficiència energètica de Catalunya. Ja fa temps que el despatx d’enginyeria amb seu a Sabadell col·labora activament amb el grup, on actua com a enginyeria i consultoria de referència.

L'equip coordinat per Àbac treballa per potenciar l’eficiència energètica de les instal·lacions de climatització i ventilació, mitjançant l’adopció de criteris alternatius als convencionals en ventilació i aportació d'aire en edificis. L’objectiu és utilitzar eines de control i simulació avançades per a obtenir solucions que compleixin la normativa i, al mateix temps, no condicionin el confort a un elevat ús de l’energia.

El grup de treball HVAC del clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya té com a objectiu estudiar i difondre totes aquelles tecnologies i solucions que maximitzin el confort amb un mínim de consum energètic. Compta amb la presència de prestigiosos ens públics del sector, com l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya) o l’ICAEN (Institut Català de l’Energia).


Per a visitar el web del CEEC
.-