BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


03 de febrer 2011

El poliesportiu de Sant Esteve Sesrovires, exemple innovador d'eficiència energètica


Aquest 2011 ha començat carregat de projectes innovadors per a Àbac Enginyers, un dels quals és el nou poliesportiu de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), encarregat per l'empresa Projectes Urbanístics Catalunya. D'aquest equipament el despatx d'enginyeria en farà el projecte executiu d'instal·lacions així com un estudi de fonts energètiques i simulació avançada de l’edifici amb Energy Plus, tasques que requeriran l'estreta col·laboració de les àrees d'enginyeria i consultoria energètica.

L'equip d'arquitectura que treballarà en el projecte serà l'estudi de Xavier Tragant, amb qui Àbac Enginyers ja ha col·laborat anteriorment, en projectes com el CEIP Catalunya de Sant Cugat del Vallès o Compacthabit de Girona i Manresa. Tragant i el seu equip s'identifiquen plenament amb l'aposta per a la sostenibilitat i l'eficiència energètica que marquen la filosofia d'Àbac.
.-