BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


07 de gener 2011

Col·laboració al blog de Wolters Kluwer: Medi Ambient

Des del passat mes de Desembre, ÀBAC Enginyers participa de forma activa a l’apartat de medi ambient del blog creat per Wolters Kluwer: Blog canal Profesional

Wolters Kluwer Espanya S.A. és la societat matriu d'una sèrie d'empreses que elaboren eines de treball per als professionals, ajudant-los a dur a terme amb major efectivitat les seves decisions més crítiques i a millorar la seva productivitat.

Aquesta participació sorgeix en el marc de col·laboració de DPS - Despacho de Profesionales de la Sostenibilidad. DPS va nèixer amb la vocació d'optimitzar els recursos d'un nombre limitat de micro i petites empreses del sector ambiental, que disposen d'un alt grau d'experiència i professionalització i es constitueix com a despatx de professionals del medi ambient i sostenibilitat amb dedicació exclusiva a la detecció i avaluació de nous models de negoci en aquest marc.

Esperem que els temes de debat siguin del vostre interès.

.-