BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


07 de setembre 2010

NOVA SEU DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE L’ESTAT A BARCELONA

El passat mes de Maig es va fer oficial l’adjudicació provisional en el concurs promogut per la Presidència de la Gerència de Infraestructuras i Equipaments de Cultura pels projectes de la nova seu de la Biblioteca Pública del Estado en Barcelona.

La nova biblioteca serà construïda en un solar de 5504 m2 al costat de l’Estació de França, a relativament poca distancia de l’antic Mercat del Born i en una zona que forma part del Pla Director de la Ciutadella.

ÀBAC Enginyers va participar en la preparació conceptual del concurs com a col·laborador de la UTE: NITIDUS ARQUITECTES S.L.P., SERVEIS D´ARQUITECTURA BETARQ S.L.P que ha resultat adjudicatària de la licitació.

Des d'aquí felicitem als guanyadors. Preparar concursos no és feina senzilla i requereix de molt treball, dedicació i hores. La competència és gran (sobretot en aquests temps es podria qualificar com a ferotge) i la recompensa en la majoria de les vegades és la satisfacció d’una feina ben feta que, si bé no ha resultat guanyadors, ens ha permès cercar noves idees i deixar córrer la nostra imaginació...

Com podeu veure en aquest article del diari EL PAÍS, la imatge de l’edifici és tota una incògnita. No serem nosaltres tampoc qui tregui emoció a l’intriga...
.-