BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


17 de setembre 2010

I edició ”ÀBACUP”

El passat dijous 9 de Setembre es va celebrar a Sabadell la primera edició de l’ “ABACUP”.

Els Red Abacs van adjudicar-se el títol en un partit molt igualat fins els darrers minuts en els que la selecció ÀBAC-Les Bleus, tot i mostrar en tot moment un millor ordre tàctic, va notar una baixada física habitual en aquestes fases de la pre-temporada.

El partit va començar amb un alt grau d’imprecisió dels Red: pilotes perdudes, errades en el pase... Les Bleus van aprofitar per trencar l’equilibri inicial en el marcador.

L’estratègia al mig del camp i la pressió a les sortides de pilota impossibilitava l’engranatge de jugades de qualitat a les que fins ara ens tenia acostumat Les Bleus. El matx es trobava allà on els Reds volien, travat, molt físic i amb poques ocasions de gol... La intensitat no va arribar mai a transformar-se en entrades desproporcionades i tots els jugadors van fer gala de la seva esportivitats sense cap entrada fora de lloc.

El resultat final 7-8 no reflexa la clara superioritat de l’equip blau però sí l’alta competitivitat i la seriositat amb la que ambdós equips van agafar el primer partit de la temporada.

P.D: Una crònica del partit molt digne de la "caverna mediàtica", no? XD
.-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt Bon Partit dels dos equips!!.
Per cert..., el comentarista és dels Blues?. Ho dic per l'objectivitat de la crónica.