BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


22 de maig 2009

La participació d’ÀBAC Enginyers a la Galería de la Innovación va ser tot un èxit

Durant els passats dies 12,13 i 14 de Maig, ÀBAC Enginyers va participar a la Galería de la Innovación de GENERA 2009.
Dins de l’àrea reservada al pavelló nº9 de l’IFEMA a Madrid, la presentació de l’edifici Alexandra va cridar l’atenció a molts assistents a la Fira.



Des d’un primer moment, l’organització de GENERA 09 ja havia fet saber a ÀBAC Enginyers la gran rebuda que el projecte de l’edifici Alexandra estava tenint entre els diferents mitjans de comunicació i s’esperava, tal i com va ser, que el plafó de l’estand fos un dels més sol·licitats durant les jornades.


ÀBAC no només concentra la seva activitat en la realització de projectes i estudis a nivell tècnic sinó que dóna molta importància al seu paper difusor de les noves tendències en matèria d’eficiència energètica, sostenibilitat i energies renovables.

La participació en aquest tipus de certàmens permet fer arribar aquest missatge a un gran públic del sector i, mitjançant la repercussió mediàtica que aquest tipus de projecte pot tenir, accedir a gran part del públic de la nostra societat cada vegada més interessada en aquests temes.

Tal i com comentàvem en la darrera entrada del nostre blog, la propera cita la tenim al European Energy Forum de Bilbao, on ÀBAC mostrarà diferents actuacions realitzades en matèria d’eficiència energètica amb l’aplicació d’energies renovables com la biomassa o la geotèrmia.





.-