BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


13 d’octubre 2008

Norma SGE21:2008: a la vanguardia de la gestió responsable.


El passat dia 01/10 vam assistir a l’acte de presentació al World Trade Centre de Barcelona de la norma SGE21:2008.

Forética és l’entitat propietaria d’aquesta norma que permet establir, implantar i evaluar en les organitzacions el Sistema de Gestió Ética i Socialment Responsable.

Germán Granda va presentar la nova norma actualitzada tot destacant la compatibilitat d’aquesta amb les normes de qualitat, prevenció de riscos laborals i medi ambient més internacionals.

Aquesta norma afecta a totes les àrees de gestió de l’empresa i els seus stakeholders: alta direcció, clients, proveïdors, entorn ambiental....

Ara que la RSE està deixant progressivament de ser considerada com una “rara avis“ i comença a destacar en el món empresarial com una avantatge competitiva, caldrà veure la reacció del mon empresarial a aquesta nova distinció.

Bona part del seu èxit dependrà també de la facilitat amb la que es realitzin els seus procediments de certificació ja que la burocràcia associada és normalment un dels seus principals handicaps.