BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


25 d’octubre 2008

Carsharing

L’altre dia en una jornada a Barcelona - Jornada tècnica de monitoratge i control per la gestió energètica a la indústria - es va resumir d’una manera simple com es podia definir l’energia més neta. “L’energia més neta és aquella que no es consumeix”.

Això em recorda la polèmica que es va crear en un fòrum d‘Internet en el que es discutia sobre els cotxes ecològics. La frase en un altre context sostenia la mateixa teoria: El cotxe més ecològic és aquell que no fa servir la persona que va a peu o en transport públic.

Potser sí... Però sense necessitat d’arribar a l’extrem i buscant remeis més progressius per solucionar la dependència del cotxe particular en les nostres grans ciutats, Avancar proporciona una alternativa a aquells que vulguin estalviar: Carsharing.

I no deixa de ser curiós que el primer lloc on el vaig veure publicitat fos en un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat...