BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


04 d’agost 2008

Publicació: Àbac Enginyers a “Fulls dels Enginyers” (Juliol).

Tal com vam anunciar el passat mes de Juny, ja s’ha publicat a l’edició del mes de Juliol de la revista del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Fulls dels Enginyers) l’entrevista a Àbac Enginyers.

En ella es reflexa el perfil de la proposta empresarial d’Àbac, fermament lligada tant a la implicació absoluta en els projectes en què participem, com a les nostres inquietuds en matèria d’un avenç més eficient.

L’entrevista la va dur a terme el periodista Jordi Garriga, que va recollir i plasmar les idees i opinions d’en Josep Valls, Xavier Saltó i Miquel Sánchez.

Cal destacar la importància d'espais com “Tecnologia i empresa” permetent donar a conèixer les propostes de noves empreses a tot el col·lectiu d’enginyers industrials demostrant d’aquesta manera l’esperit emprenedor en la nostra professió que, tot i tenir un marcat caire tècnic, no renuncia a promoure altres valors imprescindibles per una societat amb un futur més pròsper i sostenible.