BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


19 de juny 2008

Entrevista a Àbac Enginyers S.L.P per a la propera publicació de la Revista dels Enginyers del COEIC.

Avui hem rebut la visita del periodista i el fotògraf del Col·legi dels Enginyers per a realitzar una entrevista als membres enginyers industrials col·legiats de l’equip d’Àbac Enginyers. (Josep Valls, Xavi Saltó i Miquel Sánchez)

Durant l’entrevista s’ha tractat de temes diversos relacionats amb el dia a dia de l’empresa i dels professionals que fan possible el seu creixement.

També hem fet una breu revisió dels projectes més significatius, destacant entre altres, el projecte que s’està elaborant actualment per l’Esglèsia de Terrassa. Segons el periodista Jordi Freixes és dels més atípics que ha sentit a parlar en les seves entrevistes.

La sessió s‘ha realitzat en un ambient força distès i ha durat poc més d’un hora i en ella s’ha parlat de la història d’Àbac des dels seus inicis i les seves perspectives de futur, els trets diferencials dels nostres productes, serveis i relacions amb els nostres clients i col·laboradors i el nostre punt de vista sobre el mercat en el que l’empresa realitza la seva activitat i la seva situació actual.

L’entrevista en profunditat amb els seu reportatge fotogràfic es publicarà en la propera edició de La revista dels enginyers.