BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


20 de juny 2008

Àbac enginyers S.L.P es presenta al concurs de la Universitat Rovira i Virgili.

El passat dia 3 de Juny acabava el plaç d'entrega de la documentació pertinent per la participació al concurs de la Universitat Rovira i Virgili:

Redacció d’estudis, avantprojecte, projecte bàsic i executiu, direcció d’execució, liquidació i certificació.... i DET de la Fac. de Ciències de l’Educació. i Psicologia i Serveis Centrals i Arxiu Campus Catalunya.

La nostra presència en aquest concurs és deu a la col·laboració en format UTE amb el despatx B.Arquitectura de Tarragona i Gemma Blanch (Seguretat i Salut)

Les setmanes prèvies a l’entrega es va treballar en una proposta conjunta en la que B.Arquitectura presenta propostes diferenciades per a cada edifici en el projecte:

- Una ampliació de la fase precedent de l’edifici destinat a la facultat de ciències de l’educació i psicologia.

- Un nou edifici per serveis centrals i arxiu que permetrà obrir el campus a la ciutat fent que la vida universitària formi part del dia a dia de la zona.

Àbac ha aportat propostes tècniques en matèria d’instal·lacions que proporcionessin un valor afegit en sostenibilitat i eficiència energètica.

A més de la breu definició de totes les instal·lacions a considerar (gas, sanejament, elèctric, contraincendis...), la proposta de coberta enjardinada en l’edifici central, definició de tancaments i estudi energètic de l’edifici, xarxa separativa d’aigües... eren algunes de les propostes en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica.

El passat dimarts dia 17, es va dur a terme l’obertura de pliques als Serveis centrals de la URV on es va llegir l’oferta econòmica i el plaç d’execució de les 7 empreses que s’ha presentat al concurs (4 Tarragona, 1 Reus, 1 València i 1 Barcelona).

No hi ha una data confirmada d’adjudicació però s’intentarà que la decisió no es demori fins abans de les vacances estivals.

La feina ja està feta i només resta quedar a l’espera per saber el desenllaç final...