BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


29 d’agost 2008

L’espai urbà de la mobilitat

Ara que les obres del carrer del Carme ja han acabat després d’uns quants mesos de treballs, aprofitarem per a destacar la importància de la tasca tècnica de la urbanització del carrer. Aquesta té una alta connotació social ja que, depenent de l’ordre formal que s’hi adopti en depèn l’ús que en faran els ciutadans.

El llibre “L’espai urbà de la mobilitat” d’edicions UPC proposa mètodes per abordar projectes d’urbanització de l’espai públic des de la perspectiva d‘una mobilitat més sostenible presentant a la vegada diversos exemples d’aplicació d’aquests mètodes.

Amb aquesta recomanació literària obrim també el llistat de llibres recomanats on hi afegirem publicacions interessants que tractin temes relacionats amb les energies renovables, l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible.