BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


10 d’abril 2010

Noves instal·lacions ÀBAC Enginyers: C/. De la Borriana nº19


Durant la darrera setmana del mes de Març, ÀBAC Enginyers va acomiadar-se de la que ha estat la seva casa en els darrers dos anys i mig. El despatx del C/. Del Carme ens ha ajudat a assolir fites i reptes i ens ha proporcionar un gran ambient de treball per a dur a terme la nostra activitat diària.

La mudança es va dur a terme amb l’ajut de tots els col·laboradors d’ÀBAC que, amb esforç + paciència + uns quants viatges amunt i avall, van aconseguir convertir aquests dies en un seguit de grans moments i treball en equip genial.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

També volem agrair la paciència dels nostres clients i col·laboradors per la seva paciència patint els inconvenient de comunicació inherents a la mudança



A partir d’aquest 06 d’Abril, ÀBAC inaugura les instal·lacions del C/. De la Borriana nº19. En aquestes noves oficines, gaudirem d’un nou espai que de ben segur ens ajudarà a assolir els nous objectius marcats per l’organització i que, com sempre, cerquen millorar els serveis oferts als nostres clients i col·laboradors i crear un ambient “ÀBAC” on gaudir dia a dia i assolir pas a pas tot allò que nosaltres ens proposem.

BENVINGUTS!!!!!

.-