BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


30 d’abril 2010

FEOSL 2010: Eficiència energètica en equipaments municipals – Ajuntament de Rubí


En el marc dels projectes inclosos en el “Fondo estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local”, ÀBAC Enginyers ha realitzat diverses actuacions d’entre les que destaca el projecte per a la millora de l’eficiència d’equipaments municipals de l‘Ajuntament de Rubí.

Aquesta actuació ha inclòs diferents fases d’execució des de les visites inicials de pressa de dades i anàlisi de funcionament dels edificis, estudi de les dades disponibles pel municipi i ponderació de les diferents propostes de millora per a una posterior redacció del projecte d’execució de les actuacions acordades amb els representants de i càrrecs rellevants de l’Ajuntament.

A través de projectes d’aquest caire, l’Ajuntament de Rubí mostra un municipi involucrat i sensible amb el consum de recursos i el respecte amb el medi ambient i l'objectiu és que els habitants del municipi puguin gaudir de les millores introduïdes abans de les vacances estivals.

ÀBAC Enginyers continua d’aquesta manera treballant en la millora del comportament energètic d’equipaments municipals a través de les seves actuacions al FEOSL i les col·laboracions en els estudis realitzats per les PAES dels municipis de Gelida, Sant Esteve de Sesrovires i Torrelles de Foix.
.-