BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


26 de juliol 2009

Llançament del Pla d'Innovació Empresarial de Fundació b_TEC

El passat dilluns dia 6 de juliol el b_TEC va llençar el seu nou Pla d’Innovació Empresarial, que tindrà com a principals objectius crear i transferir coneixement entre les universitats i les empreses i reforçar la posició d’aquestes últimes creant un alt valor pel món empresarial.

Per presentar el Pla d’Innovació Empresarial es va organitzar un dinar-debat amb una trentena de directius de les empreses més properes a b_TEC que ja col·laboren de forma activa amb la institució en els seus diferents projectes i entre les que es trobava ÀBAC Enginyers.

El dinar va estar presidit pel Sr. Josep Huguet, Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), que va exposar la importància pel Govern català de les relacions universitat-empresa i, en concret, en els sectors d’energia, aigua i mobilitat. El dinar va comptar també amb la presència del Sr. Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Barcelona (UB).

Durant l’acte La Cambra i Fundació b_TEC van signar un conveni d’impuls del Pla d’Innovació Empresarial en presència de tots els assistents.

El dinar va transcórrer amb diferents aportacions dels representants de les empreses que van exposar les seves inquietuds i punts de vista sobre temes com la col·laboració micro/petita – gran empresa. Aquest va ser un dels temes potser més interessants en els que el conseller Sr. Huguet va comentar que es necessita un canvi de la mentalitat catalana ja que normalment aquesta col·laboració acaba sempre en "caça de la llebre" i per això els empresaris catalans no som bons venedors.

Un acte molt interessant que crea un ambient distés en el que es poden debatre temes amb aportacions govern - universitat i empresa (Grans i PIMES).


.-