BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


24 d’abril 2009

JORNADA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I NOVES OPORTUNITATS DE NEGOCI EN L'EDIFICACIÓ


Interessant jornada realitzada en el marc del Saló CONSTRUMAT el passat dimarts 21 d’Abril.

La demanda creixent de noves solucions tècniques i tecnològiques, l’oportunitat promoguda per les polítiques d’eficiència, la necessitat d’aportar major competitivitat en productes i en fórmules de mercat i els beneficis de la proximitat entre tecnologia i consum, eren els temes a tractar d'aquesta jornada, que va abordar les possibilitats per a les entitats i empreses d'incrementar el valor del seu producte o servei mitjançant la millora de l'eficiència energètica i l'aprofitament de les noves oportunitats de negoci emergents en l'àmbit de l'edificació.

Antoni Quintana (Grup EMTE), company del grup de Demanda Avançada del grup del b_EFIEN en que col·labora ÀBAC Enginyers, va fer una molt bona exposició potenciant la conscienciació en el llarg plaç de la vida de les vivendes i la consideració que aquest fet ha de tenir en les inversions i primeres fases de creació dels edificis.

Les ponències que es van presentar estan disponibles a la web de l’ICAEN.
.-