BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


21 de març 2012

ACI: Assamblea de socis

L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), ha celebrat la seva Assemblea Anual a la nova seu de Barcelona, el passat 16 de febrer.

En la trobada es va exposar davant els socis l’activitat desenvolupada per la Junta i Comissions durant el 2011, essent aquesta aprovada per unanimitat. També es varen mostrar les línies d’actuació previstes per al 2012, entre les que podem destacar la intenció de seguir vetllant pels interessos de les consultories d’instal•lacions, donada la conjuntura econòmica actual, així com la de dotar a l’ACI d’una major visibilitat mitjançant la intensificació de la difusió de les accions i esdeveniments que es realitzen.

En l’última fase de l’Assemblea, es va iniciar un debat molt interessant en el que Fabricants i Enginyeries pogueren intercanviar opinions sobre la situació actual del sector i el model de futur cap al que s’hauria de tendir.

Finalment l’Associació va oferir un petit refrigeri als assistents, per a seguir d’una forma més distesa amb la conversa abans esmentada.

Font: ACI (http://www.acicat.org/)

.-