BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


04 de novembre 2010

Nous Partners del Programa Green Building

En els darrers mesos ÀBAC Enginyers, com a Endorser del programa Green Building, ha participat en els processos d’adhesió de les entitats: Compacthabit i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-Vall de Núria.

El programa GREENBUILDING, iniciat per la Comissió Europea, complementa la Directiva 2002/91/CE del Parlament Europeu i fomenta l’estalvi energètic de forma voluntària.

Compacthabit i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, demostren la seva sensibilitat per l’entorn que els envolta assumint com a objectius dels seus projectes la millora de l’eficiència energètica a través d’inversions econòmicament viables en mesures d’estalvi d’energia i/o energies renovables.

Els edificis presentats a la Comissió Europea han estat:

- Habitatges Universitaris del Campus Montilivi de la Universitat de Girona


- Edifici Sant Josep al Santuari de la Mare de Déu de Núria


Felicitem a ambdues entitats per la seva entrada al Programa i per la seva dedicació en la tasca de promoure noves solucions sostenibles i eficients en els seus projectes.

.-