BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


10 d’octubre 2009

Visiones Arquitectónicas - La Pedrera (17 de Novembre)

El proper 17 de Novembre tindrà lloc a La Pedrera una nova jornada de Visiones arquitectónicas organitzada per Habitat Futura.

En l’edició d’aquest any a Barcelona, Xavier Saltó participarà a la taula rodona “Integración de arquitectura sostenible, eficiencia energética y energías renovables” ¿La clave para la sostenibilidad medioambiental y económica?

El Grup Habitat es distingeix per reunir als arquitectes i professionals més prestigiosos i innovadors per a que puguin proposar i debatre les seves visions sobre aquesta temàtica així com aportar les solucions aplicables a diferents aspectes.

La participació d’ÀBAC Enginyers en aquesta edició representa un reconeixement a les tasques realitzades fins al moment i al gran valor afegit que el treball del grup humà d’ÀBAC aporta a cada un dels seus projectes.

Podeu trobar més informació sobre l’acte i registre d’inscripcions al següent link.

Programa:

.-