BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


12 de desembre 2008

Ajuntament de Sabadell i COEIC: Nou procés per agilitzar als ciutadans els tràmits de llicències municipals ambientals i urbanístiques

Tal i com vam destacar a l'apartat de notícies del sector, ara fa uns dies es va signar un conveni entre l'Ajuntament de Sabadell i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya per tal d'agilitzar els tramits de llicènices municiapls ambientals i urbanístiques.

Mitjançant aquest conveni, s’ha creat el tràmit de “llicència abreujada” mitjançant el “visat d’idoneïtat ambiental/urbanístic”.


Els enginyers industrials podran sol·licitar el visat d’idoneïtat en el moment de visar el projecte i el Col·legi farà comprovacions relacionades amb la normativa urbanística de Sabadell i obtindrà el visat en un termini d’un mes.

El ciutadà podrà llavors sol·licitar el tràmit de llicència abreujada i els serveis tècnics de l’Ajuntament no hauran d’informar obre el projecte, reduint terminis considerablement.

Consulteu el següent link per llegir més informació sobre el conveni.