BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


15 de novembre 2011

GT Eficiència energètica i sostenibilitat en el sector hoteler

El passat dia 11 de novembre va tenir lloc l’acte de presentació del mapa de grups de treball del CEEC i dels nous grups de treball creats des de l’última jornada organitzada pel CEEC el 5 de maig de l’any 2010.

També es va realitzar la presentació de les propostes de nous grups de treball que les empreses i entitats del CEEC facin amb anterioritat a la celebració de la jornada.

Entre les diferents propostes dels grups de treball, en Xavier Saltó d'ÀBAC Enginyers va presentar la del nou grup de treball "Eficiència energètica i sostenibilitat en el sector hoteler".

L'objectiu del grup és el de realitzar un protocol de treball per a impulsar la replicabilitat de la
implantació de mesures d’eficiència energètica i sostenibilitat en estalbiments hotelers i està coordinat per SaaS i ÀBAC juntament amb la col·laboració de COMSA EMTE i SIEMENS.

La presentació del grup de treball va despertar molt d'interès entre els assistents a la jornada tant per la seva temàtica com per l'objectiu de realitzar 3 proves pilot, degudament monitoritzades, per a la comprovació i ajust del protocol inicial.