BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


09 de maig 2011

Remuntada!

Ja feia dies que ens voltava la idea pel cap de trobar la manera d’agrair totes los propostes de col·laboracions de professionals de diferents perfils que hem rebut en els darrers mesos i que mostraven un gran interès en formar part del projecte empresarial d’ÀBAC Enginyers.

Des d’ÀBAC només podem estar agraïts que la nostra feina i forma de treballar faci que gent amb diferents skills, perfils i experiència tingui de coneixe’ns més i cercar possibilitats de que en algun moment sorgeixin les condicions per a iniciar relacions professionals. Cada vegada que rebem una d’aquestes propostes ens quedem amb el regust certament amarg de pensar en tot allò que es podria arribar a fer si les coses fossin una mica més senzilles...

Les seves situacions professionals i personals són variades però en general no deixa de ser un fet molt significatiu dels difícils moments que està vivint tot el país. Avui en dia es fa gairebé impossible negar la realitat que ens envolta amb la coneguda necessitat de retallades pressupostàries en els propers anys per l'elevat endeutament de l'economia espanyola que afectarà negativament als factors condicionants més importants del creixement de la productivitat a llarg termini: la qualitat del capital humà, les activitats de R+D o les infraestructures públiques.

Davant d’aquestes perspectives, només podem felicitar a cada una de les persones que demostren dia a dia que, malgrat tot, existeix la manera de reinventar-se, de mantenir-se actius i fer arribar la seva veu i opinió amb un “Ei, aquí estic jo i tinc ganes de fer coses”.

La xarxa ofereix les possibilitats i els espais en que es poden exposar i debatre idees, tendències, propostes... es tracta de llocs de trobada i de reinvenció. I aquí en teniu un bon exemple que ens va arribar ara ja fa un temps i que val molt la pena donar-li una ullada:

http://clararamoneda.blogspot.com/search/label/Arquitectura%20a%20la%20ciutat

Doncs res, ànims a tothom ja que entre tots hem d’aconseguir la remuntada!

.-

1 comentari:

clara ha dit...

Gràcies per la vostre descripció de gent com jo (que cada cop en som més) i sobretot per l'enllaç al meu blog!
Gràcies!