BENVINGUTS!

Benvingut al blog d'Àbac Enginyers. En aquest espai de la xarxa, podràs trobar notícies, activitats i inquietuds relacionades amb Àbac Enginyers i els seus col·laboradors. Esperem que sigui del teu interès!

Nulla dies sine linea

“Pain is inevitable. Suffering is optional.”

(Haruki Murakami - What I talk about when I talk about running)


05 de juliol 2010

CERTIFICACIÓ INTEGRADA UNE-EN-ISO 9001:2008 i UNE-EN-ISO 14001:2004

ÀBAC ENGINYERS S.L.P seguint el compromís de Qualitat de Servei i protecció del Medi ambient marcat a la seva cultura empresarial, disposa des d’aquest paasat mes d’Abril d'un Sistema de Gestió de la Qualitat i Medi ambient de conformitat amb els requisits de les Normes Internacionals UNE-EN-ISO 9001:2008 i UNE-EN-ISO 14001:2004.

Aquest sistema integrat d'ambdues normes es tradueix en una cultura orientada als clients, guiada cap a la millora continua, en la responsabilitat social corporativa i en el respecte al medi ambient. Aquesta política es materialitza en activitats diàries com el servei als clients, la capacitat d’innovació, l’ús del repte com a catalitzador de l’èxit, la impulsió de la conciliació de la vida personal i professional, la reducció de residus i la disminució dels impactes ambientals generats per ÀBAC.
.-